Kerttechnika > Kerti gépek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerttechnika > 23 weboldal. Kategória leírása: Kerttechnika, kerttechnikai eszközök. Kerttechnikával foglalkozó cégek.
Szponzorált linkek
Automata öntözőrendszerek webáruháza - Mineralholding Kft.
http://www.mineralholding.hu

Szebb kert kevesebb munkával? Szeretne Ön is zöld gyepet, friss virágokat kertjében minimális idő- és energia befektetéssel? Az öntözés terhét átvállaljuk Öntől! Automatizált, professzionális öntözőrendszereink segítségével nem kell bajlódnia a locsolással: a kiválasztott időpontban a kertben elhelyezett szórófejek automatikusan lépnek működésbe. Az öntözés idejét, időtartamát akár a házból is szabályozhatja. A szép, ápolt kert elengedhetetlen tartozéka a kerti tó. Tótechnikai kellékeink segítségével bármely kertben kialakíthat saját tavat, vagy javíthatja meglévő tava állapotát.

Automata öntözőrendszerek webáruháza - Mineralholding Kft.
Kertépítés, kerttervezés - Palkovits Kert
http://www.palkovitskert.hu/

Szép kertet szeretne? Zöld, üde gyepet? Hívjon minket! Cégünk, a Palkovits Kert kertépítéssel, kerttervezéssel, térkövezéssel, füvesítéssel (gyepszőnyeg, fűmag), öntözőrendszer telepítéssel, kerti tó és sziklakert építéssel, valamint egyéb kertépítő tevékenységgel foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat olvashat szolgáltatásainkról, valamint tippeket is találhat, hogy hogyan tehetné még szebbé a kertjét! Kertépítés előtt célszerű egy tervet készíteni, hogy mi hová kerülne, hogy nézne ki. A kerttervezés után már el lehet kezdeni a kertépítést. Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Kertépítés, kerttervezés - Palkovits Kert
GardeMatic
http://www.gardematic.hu/

Üdvözöljük az automatizált kert világában! Öntözőrendszer, medence, szökőkút, kerti tó, világítás.

GardeMatic
Vízözön - Minden ami kert
http://www.vizozon.hu/

Mit kínál az öntözőrendszer? Ápolt egészséges kertet egy probléma kényelmes, elegáns megoldását a telepített rendszer növeli az ingatlan értékét precíz, egyenletes öntözést nincs gond többé a vakáció alatti öntözéssel (cserepes virágok öntözésére is) nincs gond többé a vízkorlátozó intézkedé- csekkel vízmegtakarítást Toro, Hunter, Irritrol, Rain Bird , Nelson

Vízözön - Minden ami kert
Öntözőrendszer web shop
http://www.ozonviz.hu/

Minden típusu öntözőrendszerek akciós áron! Mit kínál az öntözőrendszer? Ápolt egészséges kertet egy probléma kényelmes, elegáns megoldását a telepített rendszer növeli az ingatlan értékét precíz, egyenletes öntözést nincs gond többé a vakáció alatti öntözéssel (cserepes virágok öntözésére is) nincs gond többé a vízkorlátozó intézkedé- csekkel vízmegtakarítást...

Öntözőrendszer web shop
Önzözéstechnikai webáruház
http://ozonviz.hu

Sporolj vizet építs öntözőrendszert! Mi segitünk! Öntözéstechnikai szakáruház

Önzözéstechnikai webáruház
Metra öntözéstechnika
http://www.metra.hu/

www.metra.hu - Metra öntözéstechnikai nagykereskedés: Kiskereskedelmi értékesítéssel, kivitelezéssel és karbantartással, valamint szaktanácsadással foglalkozik, a professzionális öntözés jegyében. Bízza az öntözés feladatát a Metra automata öntözőrendszerekre! A Metra öntöző automaták nemcsak rendszeresen gondoskodnak a locsolásról, hanem mindig a megfelelő mennyiségű vizet adagolják.

Metra öntözéstechnika
Kerttechnika, kertépítés
http://www.kertguru.hu/kertepites

www.kertguru.hu - Professzionális kerttechnika, automata öntözőberendezések forgalmazása, kertépítés, illetve egyéb kerttel kapcsolatos szolgáltatások, kedvező áron, a Kertgurutól. Bizza ránk a "piszkos" munkát és gondoljon a kertjére időben!

Kerttechnika, kertépítés
Kiss-Ügyes Bt.
http://www.kissugyeskert.hu/kisgepek.htm

Öntözés-, tó- és kerttechnika. Kisgépek tekintetében az "ALKO" cég termékeit kínáljuk. Úgy gondoljuk, hogy ezen gyártó megfelelő minőséget kínál, s árai is piacképesek. Vagyis a minőség mellé nem kell megfizetnie egy drága márkanevet is termékének megvásárlásakor.

Kiss-Ügyes Bt.
Automata öntözőrendszerek - Kerttechnika
http://kertvarazs-online.hu/%C3%96nt%C3%B6z%C5%91rendszerek

www.kertvarazs-online.hu - A Kertvarász kertészet profilja magába foglalja a kerttervezést - és építést, kerti tó tervezését, automata öntözőrendszerek tervezését, kiépítését, valamint füvesítést és kertápolást, illetőleg kertészeti dísznövények forgalmazását.

Automata öntözőrendszerek - Kerttechnika
Automata öntözéstechnika
http://www.ontozestechnika.eu

Belsőnk harmóniájának megteremtésére és az otthoni hobbi megtalálására is legjobb helyszínnek a kert számít! Aminek igényes megművelése és rendezetten tartása nemcsak időt és fáradtságot igényel, hanem tudatos gondolkodást is. Fontos, hogy a kor technikai vívmányait ésszerűen használjuk ki, mely által gazdaságosabbá tegyük a kerti munkát! Millióféleképpen nézhet ki egy igényes kert, de napfény és víz nélkül egyik sem él meg. A hatékony vízgazdálkodáshoz nem is kell mást tenni, mint egy automata öntözőrendszert a földbe telepíteni. Ez egy fix kerti gép, a beásás után nem kell elmozdítani, viszont a vizes kannát sem! Az öntözőberendezés precíz szórási szöge elegendő mennyiségű vizet öntöz minden területre, s mindezt a megfelelő időben. Különféle szenzorok beépítésével még kényelmesebbé teheti a kerti munkát, s így maradhat több ideje locsolás helyett a gyönyörködésre! Az önnek megfelelő lehetőségekről érdeklődjön nálunk!

Automata öntözéstechnika
Automata Öntözőrendszer telepítés
http://www.jgarden.hu/hu/ontozorendszerek-4.html

Boldogsággal töltené el, ha egy varázslatos kertben fogócskázhatnának gyermekei? Ha az Ön udvarában a gyep nem nevezhető szépnek, akkor örömteli hírünk van. Hidrovetéses füvesítéssel olyan kertje lehet, mint amelyeket csak a TV-ben látott. Sűrű, erős és káprázatos zöld árnyalatban tündököl. Hívjon minket bizalommal és kertjét rendbe tesszük, sőt ha szeretné karban is tartjuk azt! Jöjjön el honlapunkra és gyönyörködjön referenciamunkáinkban!

Automata Öntözőrendszer telepítés
Aqua-Matic Kft.
http://aqua-matic.hu/

Az Aqua-Matic Kft. Öntözéstechnikai és Kertépítő Kft. - Öntözőrendszerek kiépítése és tanácsadás.

Aqua-Matic Kft.
Automatizált öntözéstechnika
http://automataontozorendszer.net/

Látogasson el weboldalunkra, ahol megismerkedhet az automata öntözőrendszerek felépítéséről, előnyeiről, működéséről.

Automatizált öntözéstechnika
Olasz öntözés technika
http://agrowebshop.hu/termekek/103/olasz_ontozes_technika/oldal0.html

Olasz öntözés technikai eszközök, tömlő csatlakozók, locsolók, kifolyó csapok, tömlőkocsik és tartók, csatlakozó idomok nagy választékban.

Olasz öntözés technika
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
kertigepek.wyw.hu: Kertigép katalógus. Kerti gépek, forgalmazók, kertészeti szerszámok, webáruházak, kerttechnika.
Gyűjteményünkben 206 válogatott kerti gépek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 206 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28898