Kertigép márkák > Kerti gépek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kertigép márkák > 16 weboldal. Kategória leírása: Nevesebb kertigép márkaoldalak hivatalos és nem hivatalos weboldalai.
Szponzorált linkek
Bosch
http://www.bosch.hu/content/language1/html/index.htm

Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak, kerti szerszámok, kerti gépek.

Bosch
Toro
http://www.toro.com/

Toro márka - Kerti kisgépek - Fűnyírók, fűnyíró traktorok...

Toro
Stihl
http://www.stihl.hu/

Stihl - széleskörű tájékoztatás a cégről és a motoros gépek sokoldalú termékválasztékáról: motorfűrészek, motoros kaszák, sövényvágók, vágótárcsás gépek,... A minőségi Stihl termékekkel az Andreas Stihl Kft piacvezetõ Magyarországon a motorfûrészek, motoros kaszák és aljnövényzet tisztítók, valamint a motorfûrész vezetõlemezek és láncok értékesítésének területén.

Stihl
Al-Ko Kft.
http://al-ko.hu/

Al-Ko Kft. - Kert és hobbi. Jármű- és gépgyártás. Gyeptechnika, kerttechnika, víztechnika...

Al-Ko Kft.
Honda kisgépek
http://www.hondakisgepek.hu/

Fűnyírók, traktorok, szivattyúk, fűkaszák, generátorok, kapagépek, kéziszerszám, hómarók, motorok, permetezők.

Honda kisgépek
Makita
http://www.makita.hu/

Kerti és erdészeti gépek: láncfűrész, aprítógép, fűnyíró, légseprű, fűnyírótraktorok, sövényvágók, rönkhasítók, körfűrész, szegélynyíró, bozótvágó, gyepszellőztetők...

Makita
Gardena
http://www.gardena.com/hu/

Üdvözöli Önt a Gardena Magyarországon! Gardena nemzetközileg vezető helyen álló partner a egyszerű és inteligens termékek, ill. szolgáltatások (tervezés, telepítés) ill. a kert és ház körüli végzendők területén.

Gardena
Husqvarna
http://www.husqvarna.hu/node1073.aspx

Láncfűrészek, fűkaszák, szegélyvágók, traktorok, fűnyírók (benzinmotoros és elektromos), sövényvágók, kapák, levélfúvók, ágvágók, szalagfűrészek...

Husqvarna
Metabo
http://www.metabo.hu/

A Metabo-csoportban olyan márkanevek egyesülnek, mint a Metabo és a Lurem. A cél közös: Elektromos szerszámok és gépek gyártása a jelen professzionális felhasználóinak, akik a jövőben is hagyatkozhatnak gépeikre. Dinamikusan fejlődő, nemzetközi jelenlétű vállalat vagyunk, kb. 2600 dolgozóval. 25 országban rendelkezünk saját gyártó- és forgalmazó társaságokkal. Több mint 100 országban vagyunk aktívan jelen a piacon.

Metabo
Robix
http://www.robix.hu/

Robix Hungary Kft. Kerti kisgépek, kapálógépek, fűkaszák, mulcsozók, kommunális eszközparkkal, szőlő- és gyümölcsfeldolgozó berendezések a hobbi kategóriában, takarmány-előkészítő gépek, szemestermény-darálók, roppantó berendezések, Sterimob magasnyomású mosó- fertőtlenítő berendezések.

Robix
Pentax szivattyú
http://www.pentaxszivattyu.hu

A Pentax cég termékei igen széles körben elterjedtek mivel a gyártó nemzetközileg is elismert minőségű szivattyúk - nyomásfokozó szivattyú, csőbúvár szivattyú, önfelszívó szivattyú, búvárszivattyú, átemelő szivattyú, rozsdamentes szivattyú, szennyvízszivattyú, merülő szivattyú, rozsdamentes szivattyú egy- és többfokozatú szivattyú, zsompszivattyú, centrifugál szivattyú, 4-6"-os csőszivattyú gyártásával foglalkozik háztartási, mezőgazdasági és ipari használatra egyaránt.

Pentax szivattyú
Heron
http://www.heron.hu/

Ha építkezési berendezésekhez, üdülőben vagy hajón van szükség villamos energiára, illetve kertet kell öntözni vagy halastóból vizet szivattyúzni, a Heron áramfejlesztők és a Heron szivattyúk segítségével megfelelő teljesítménnyel, megbízhatóan és kényelmesen lehet ezeket a munkákat elvégezni. Ezeknek a berendezéseknek a lelke ugyanis a Heron-motor, amelyet az egész világon használnak, különböző változatokban, gyakran igen nehéz körülmények között.

Heron
Dolmar
http://www.dolmar.com/productcatalog/

Dolmar hivatalos honlap. Termékek: fűnyírók, sövényvágók, láncfűrész, faipari gépek, lombfúvók, szegélynyírók...

Dolmar
Pedrollo
http://www.pedrollohungaria.hu/

Pedrollo Hungária. A Pedrollo évek óta piacvezető ebben az országban, és a közvetlen képviselet megnyitása egy újabb stratégiai lépés a piac mind kielégítőbb kiszolgálása, a Pedrollo technológiájának és termékfejlesztéseinek egyre kielégítőbb bemutatása és terjesztése érdekében. Az új vállalat székhelye Szolnokon van.

Pedrollo
Tecumseh
http://www.tecumseh.hu/

Eredeti Tecumseh alkatrészek, motorok és kiegészítők egy helyen! Látogasson el weboldalunkra és válogasson az eredeti Tecumseh termékek közül melyeket online megrendelhet. Alkatrész rajzok segítségével megkeresheti a számára szükséges alkatrészt és ily módon is állunk rendelkezésére.

Tecumseh
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
kertigepek.wyw.hu: Kertigép katalógus. Kerti gépek, forgalmazók, kertészeti szerszámok, webáruházak, kerttechnika.
Gyűjteményünkben 206 válogatott kerti gépek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 206 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28898